Kommende temaaftener og workshops

Tilmeld dig direkte på mobil pay: 21926 - HUSK at angive dit mobilnummer i kommentaren, for sms bekræftelse. Tilmelding er bindende

Makeup Workshop - JULE EDDITION

D. 6.12.2023
Kl. 17.30-20

Vil du lære at få mere ud af din makeup? Blive inspireret til at kunne lave et nemt elegant hverdagslook, og lære hvordan du kan pifte det op til en smuk aftenmakeup? - Så er denne workshop noget for dig!

Du skal arbejde på dig selv under workshoppen

Du lære hvordan du bedst fremhæver dine naturlige træk, hvordan du får makeuppen til at holde, og ligger en flot øjenmakeup.

Til denne JULE udgave af makeup workshoppen, tager vi udgangspunkt i looks der er perfekte til juleaften, nytår og julefrokost. Og hertil hvordan du kan skille dig ud, og give din hverdags makeup lidt EXTRA, og på samme tid skabe dig et look der holder hele aftenen.

Du kan medbringe din egen makeup og lære teknikker ud fra den, eller du kan låne i butikken.
Du skal dog medbringe dine egne pensler og/eller en beauty blender. Hvis du ikke har dette kan du købe sæt eller enkelte pensler med 20% rabat ved tilmelding.

Tapas, snacks og drikkevare er inkluderet

Tilmeld dig på mobil pay: 21926
Skriv "MAKEUP" efterfulgt af dit nummer i kommentaren, så får du en bekræftelse på sms

OBS: kan du ikke se en pris herunder, er workshoppen fyldt!
Pris: 350,-

Nordic Superfood

D. xx.12.2023
Kl. 17-19

Vil du gerne vide mere om hvad Nordic Superfood kan gøre for dig, din hud og din krop? Hvilke muligheder det nordiske brnad tilbyder, og hvad det helt præcist er det gør det så fantastisk?

Så skal du komme med til Temaaften med de populære collagen produkter. Der vil være smagsprøver, opskrift inspiration og LÆKRE tilbud!

Nordic Superfood er et multifunktionelt sundheds- og skønhedsprodukt, med mange forskellige variationer og muligheder, så du kan finde den der passer netop dig!

Snacks og drikkevare er inkluderet

Tilmeld dig på mobil pay: 21926
Skriv dit nummer i kommentaren, så får du en bekræftelse på sms

OBS: kan du ikke se en pris herunder, er workshoppen fyldt!
100,-

Din Hudpleje

D. xx.01.2024
Kl. 17-19.30

Vil du gerne blive bedre til at passe på din hud derhjemme, og give den den kærlighed den fortjener? hvorfor så ikke starte med at finde ud af HVAD det bedste for din hud er, og HVAD du kan gøre for den?

På denne Workshop gennemgår vi de forskellige hudtyper, og de mest normale hudtilstande, og hvordan du bedst muligt kan forbedre din hud derhjemme, og optimere en rutine der passer til DIG, din HUD og DIN tid.

Der vil også være mulighed for at høre de specialbehandlinger jeg tilbyder, du kan få lov at prøve 'beauty angel' collagen lyset og få et godt tilbud på et behandlingsforløb.

Du skal arbejde på din egen hud på denne workshop

Snacks og drikkevare er inkluderet
FULDT nimue starterkit er inkluderet. Værdi 625,-

Tilmeld dig på mobil pay: 21926
Skriv dit nummer i kommentaren, så får du en bekræftelse på sms

OBS: kan du ikke se en pris herunder, er workshoppen fyldt!
Pris 590,-