Permanente øjenbryn

Hairstrokes, Ombre, Skygge og Hybrid

Permanente bryn er til dig der ønsker et mere defineret og/eller mere markeret bryn. Med behandlingen skaber vi den helt perfekte form, farve og intensitet til dit bryn.

Jeg højt op i kvalitet, og din tilfredshed. Derfor finder vi sammen frem til det rette resultat, ønskede form og farve på dine nye bryn.
Du skal forvente at have en opfyldning efter ca 6 uger, og evt. et touch up af dine nye bryn inden for det første år, for at få det helt rette resultat. Herefter kan du forvente en holdbarhed på op til 2 år+ (Forstået på den måde at du forventeligt føler behov for et touch up inden for 1 eller 2 år efter din seneste behandling. Der vil sidde pigmenter/skygge tilbage fra brynet i op til 4 år+)

Når du kommer til en behandling hos mig, er der altid sat rigeligt tid af til opmåling og formstyling af dine nye bryn, og vi stopper ikke før du er tilfreds. Inkluderet i prisen er en after care creme, du skal bruge til at pleje dine nye permanente bryn derhjemme. 

Er du i tvivl om permanent makeup er noget for dig, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, behandlingsforløbet og mine tilbud, så kan du altid booke en gratis og uforpligtende konsultation. 

 


Hairstrokes

Hairstrokes er den metode inden for permanente bryn der giver det mest naturtro resultat. Her tegner man brynhårene, hår for hår, så du får et mere fyldigt og markeret bryn. Behandlingen kan også bruges til at optimere formen på dine bryn.

Denne behandling er velegnet til dig der selv har bryn hår men ønsker mere definition eller fylde på brynet. Hårstrå egner sig bedst til en normal eller tør hud, da de bedst vil kunne holde formen på hvert enkelt strå. Har du en mere fedtet hud, vil jeg som udgangspunkt anbefale dig at læse mere om ombre, skygge eller hybrid.  


Skygge og ombre bryn

Ved skygge og ombre bryn ligger jeg en skygge over hele brynet. ved ombre vil denne skygge være mere markant ved halen af brynet og blive lysere og lysere jo tættere den kommer på brynets start. 

Dette er en rigtig god løsning til alle hudtyper. Og vil se mere fyldigt ud end hårstrå. Både skygge og ombre bryn kan begge have et meget naturligt look, og give den dimension dine bryn måske mangler, eller hjælpe med at opretholde en flot form der er let at vedligeholde derhjemme 

Vigtigt at vide

Du bør 7 dage inden behandlingen undgå:
- Indtagelse af fiskeolie, Anibiotika, Blodfortyndende medicin

Du bør 2 dage inden behandlingen undgå:
- Rygning, koffein, stærkere smertestillende, alkohol, skærke krydderier

Kontraindikationer
Du skal være sund og rask for at være kandidat til PMU. Der kan være enkelte tilstande der gør at du ikke er velegenet til behandlingen.

-Lupus
-Ehler-Danlos syndrom
-Ichtiosis
-Psoreasis i behandlingsområdet
-Keloid dannelse
-Kræftsydomme - Der skal forlægges en lægeerklæring, hvis du ønsker en behandling alligevel.

-Hvis du har herpes i behandlingsområdet
-Hvis du bruger Roaccutane eller Kortokosteroide
-Hvis du er gravid eller ammende
-Betændelsestilstande i kroppen
-feber
-solbrændt i området