Min historie

Hej, mit navn er Nanna Jørgensen, og jeg er ejer af klinik & Academy No.29

Mit eventyr startede tilbage i 2013, hvor jeg i september startede med at lave kunstige negle på mig selv. Inspirationen til at lave negle, kom fra min mor, der også er uddannet negleteknikker.  Men da jeg flyttede hjemmefra, var der lidt for langt hjem og få lavet negle. At lave negle var en hobby for mig i mange år. I august 2018 da min barsel med mit yngste barn sluttede, tog jeg beslutningen om at det skulle være min levevej. 

Jeg startede med at sidde i min lille baggang i vores nyrenoverede hus, hvor der lige præcis var plads nok til mit neglebord og 2 stole. Det var småt, hyggeligt og havde egen indgang for mine kunder. Selvom det var intimt at sidde i baggangen, blev der ved årsskifte lidt for trængt. I Maj 2019 åbnede jeg dørene i min nye klinik på Bredgade i Brædstrup, og allerede d. 1/6 startede min første elev. 

Klinikken voksede, vores 'menukort' blev bredere og hylderne blev fyldt op med inspiration og lækre vare. Da corona ramte første gang, havde jeg to ansatte. Da corona ramte 2. gang, havde jeg tre ansatte, og besluttede at bruge tiden fornuftigt. Jeg startede på min uddannelse som lægeeksamineret hudterapeut, og med stor hjælp fra min far, udvidede vi klinikken med 50m2, og en lækker renovering. 

Da vi endelig efter mange måneder kunne slå dørene op igen, havde klinikken skiftet navn fra NbyN til No.29, og vi havde så meget mere at tilbyde. Af behandlinger, produkter og gå på mod. 

I foråret 2021 blev der afholdt Danmarks første Danish Nail Award (2020) hvor jeg fik den store ære af at vinde prisen som årets neglesalon. Det er en pris der afspejler det store arbejde jeg har lagt i klinikken igennem årene, og en stor tillidserklæring fra mine kunder, da alle indstillingerne til prisen kom fra dem. 

I januar 2021 startede jeg som ambassadør for Perron rigot Paris, som er et af verdens førende voksbrands, i samarbejde med Insight Cosmetics. I Februar 2022 blev jeg tilbudt at komme officielt med på deres team, som underviser for Perron Rigot. Jeg har altid vidst at jeg elsker at lære fra mig, og dele min viden og erfaringer med andre. Men jeg fandt en helt ny kærlighed for undervisning da jeg holdte mit første rigtige kursus. Siden da, har det været en drøm at udvide min horisont inden for undervisning i skønhedsbranchen.  

I foråret 2023 kunne jeg mærke at min krop, og i sær mine fingre, ikke har helt det samme ønske som mig,  når det kommer til at lave (især negle) behandlinger i så mange timer i streg som jeg har gjort hertil. Derfor har jeg måtte tage den hårde beslutning om at lukke klinikken delvist ned, således at jeg arbejder med behandlinger på deltid, og fokusere på undervisning for resten. Jeg kommer til at sætte stærkere ind på mig samarbejde og undervisning for Perron Rigot, min egen negleteknikker uddannelse, og så jeg er blevet underviser for det fantastiske makeup mærke, Young Blood, som jeg startede samarbejde med i Oktober. 2023