Neglebehandlinger

Jeg tilbyder en lang række behandlinger inden for negleteknik. Der er altid 3 ugers garanti på mine forstærkninger og forlængelser. Der er 7 dages garanti på gelpolish behandlinger. Begge dele er forudsat at du benytter negleolie, anbefalet eller købt hos mig. Nedenfor kan du få et overblik over de behandlinger jeg tilbyder inden for negle. Alle negle kan pyntes eller styles efter eget ønske. Prisen på pynt er fra 25,-

Negleforlængelse
Pris fra 575,-

Ønsker du at have lange holdbare negle, men kan du ikke gro længden uden de knækker, eller vil du gerne have stærke, smukke eller dekorative negle med extra længde, så er dette behandlingen for dig Du kan vælge: Negleforlængelse neutral Negleforlængelse med farve Franske negle Babyboomers Naturtro forlængelse

Book tid
Opfyldning og Forstærkning
Pris fra 500,-

Har du allerede negle på, lavet af mig eller ønsker du en forstærkning på dine egne negle, så er det denne behandling du skal vælge. Ved en opfyldning filer vi overfladen af produktet ned til overgangen ved din naturnegl, og restabilisere opbygningen. Begge behandlinger kan farves og pyntes efter eget ønske.

Du kan vælge:
Neutral
Farve
Franske negle
Babyboomers

Book tid
Gelpolish lakering
Pris fra 400,-

Gelpolish lakering er til dig der ønsker en langstids holdbar lakering på dine egne negle. Lakeringen vil give en lille forstærkning til dine negle, men som udgangspunkt skal neglene kunne bære sig selv i den længde du ønsker.

Har du mere svage negle, eller ønsker at de kan gro lidt længere og holde til lidt mere. Så kan vi lave en 'Polish+' Her ligger vi en base med plexigel, der giver extra hold, styrke og fleksibilitet.

Du kan vælge:
Mellem 200 farver
Franske
Babyboomers
Neutral

Book tid
CND Strength Manicure
Pris 529

Prisen er inkluderet CND NAIL STRENGTHENER RXx behandling til hjemmebrug

Sig farvel til svage og beskadigede negle på bare 14 dage!

En innovativ neglebehandling designet til at reparere og styrke svage og beskadigede negle. Denne innovative formel kombinerer kraftfulde ingredienser som sellerifrøekstrakt og Tsubaki-olie for at styrke dine naturlige negle, forbedre tykkelsen og udglatte overfladen af den naturlige negl.

Til din behandling laver vi en klassisk manicure, samt første step til Strength behandlingen

Book tid

Oversigt over tilvalg

Pynt
Glimmer/folie 1-5 negle: +25,-

Glimmer/folie 6-10 negle: +50,-

Mini (ca. 5 minutter) - Detaljer på 1-3 negle: +50,-

Medium (ca. 10 minutter) - Detaljer på 4-6 negle: +100,- 

Maxi (ca. 15 minutter)- Detaljer på alle negle: +150,-

Maxi+ (ca. 30 minutter) - Håndmalet kunst/pynt/3D på nogle negle. figure, ekstreme detaljer mv : +250,-

Go crazy (ca. 60 minutter) - Håndmalet kunst/pynt/3D på alle negle. figure, ekstreme detaljer mv. : +500,-


Design (pris ved alle negle)
Fransk håndmalet kant: +100,-

Franske opbyggede negle: +150,-

Opbyggede babyboomer: +100,-

Babyboomer/ombre med pigment: +100,-


Extra længde
Skal din forlængelse være mere end +1.5 cm fra naturneglens frie kant? 

Tillæg for extra længde op til 2,5cm: +50,-

Tillæg for extra længde op til 4 cm: +100,-

Plexigel

+50,- til den valgte behandling

Plexigel er en gele produkt fra CND, som er stærkere, mere fleksibelt og giver bedre beskyttelse end andre opbygningsprodukter. Det er ideelt under gelpolish, og til forstærkninger og kortere forlængelser til svage, ødelagte negle, eller til dig der ved du er hårdere ved dine negle end normalt. Et enestående gele-system, der sikkert forlænger, former, opbygger og forstærker i mere end 3 uger.

PLEXIGEL fås i både klare og nude nuancer. Perfekt til dig der prioriterer kvalitet, holdbarhed og at dine sunde naturnegle bevares.

Jeg har efterhånden mange kunder der er blevet helt vildt glade for at skifte over til plexigel. Det har for problem negle betydet bedre og længere holdbarhed, og ikke mindst resulteret i sundere og pænere naturnegle over tid.